Két remek vízilabdameccs is lesz maFelvétel a kedvencekbe


2007-04-18

A vízilabda Csongrád megyei barátai, szimpatizánsai ma két, remeknek ígérkező OB I-es férfimérkőzés között választhatnak. Az alapszakasz negyedik helyén álló Szeged Beton VE 18.30-kor a közvetlenül mögötte helyezkedő Újpestet fogadja. A Legrand-Szentes is szeretne pontot, pontokat szerezni az FTC ellen a ligeti uszodában 18 órakor kezdődő összecsapáson.

A vízilabda Csongrád megyei barátai, szimpatizánsai ma két, remeknek ígérkező OB I-es férfimérkőzés között választhatnak. Az alapszakasz negyedik helyén álló Szeged Beton VE 18.30-kor a közvetlenül mögötte helyezkedő Újpestet fogadja. A találkozónak a jobb játékosokat felvonultató Gyöngyösi-legénység a favoritja, hiszen nem véletlenül gyűjtött már eddig is öt ponttal többet, nem beszélve arról, hogy az őszi, Hajós Alfréd uszodában lejátszott meccset is 9–5-re nyerte. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Komlósi Péterékre könnyű mérkőzés várna, biztosan nem adják majd olcsón a bőrüket a lilák.

A Legrand-Szentes is szeretne pontot, pontokat szerezni az FTC ellen a ligeti uszodában 18 órakor kezdődő összecsapáson. Ha sikerül, az mindenképpen jókora meglepetésnek számítana, ugyanis a zöld-fehérek három hellyel és tíz ponttal előzik meg Horváth Tamásékat. Az elmúlt év novemberében a Népligetben a Fradi 15–10-re verte a Szentest.

Korszerű világítás

Azoknak a szegedi szurkolóknak, akik megtekintették a Beton–Vasas pompás hazai győzelemmel zárult férfi vízilabda-mérkőzést, biztosan feltűnt, hogy a Szeged Városi Sportigazgatóság új, európai léptékűre cserélte az újszegedi sportuszoda korábbi világítórendszerét. A négymillió forint értékű beruházás eredményeképpen egyrészt színvonalasabbak lettek az ott készülő sportolók, csapatok edzéskörülményei és mérkőzéseinek tv-közvetítései, másrészt jelentős energiamegtakarítást tudott elérni a sportigazgatóság.

Az évek során megszokott karbantartásokat – évente két alkalommal – a sátor bontásakor és felállításakor lehet megfelelően elvégezni. A következő ilyen időszak május 3-ától május 11-éig tart.