Közlekedés, közlekedési előrejelzés
Nyomtat
Montana Zrt
Ablak bezárása
Pályaépítés miatt változik a menetrend
Független Hírügynökség   2007 március 22, csütörtök  
Pályafelújítási munkálatok miatt módosított rend szerint járnak a vonatok a Budapest-Cegléd-Nyíregyháza és a Budapest-Szeged vonalon. A menetrendváltozás március 22-től május 9-én éjfélig tart.
telefon apro
Pályafelújítási munkálatokat végeznek a Budapest-Cegléd-Szolnok közötti szakaszon, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Nyíregyháza és a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon változik a vonatközlekedés - derül ki a Máv Zrt. közleményéből.

A Budapest-Cegléd-Záhony vonalon közlekedő IC vonatok Szolnok és a Nyugati pályaudvar közötti szakaszon Újszász érintésével közlekednek, kihagyva a Cegléd, a Kőbánya-Kispest és a Budapest-Zugló megállóhelyet. Az IC vonatok a Nyugati pályaudvarról 10-15-20 perccel korábban indulnak, a fővárosba pedig ennyivel később érkeznek.

A Budapest-Szeged-Budapest útvonalon közlekedő IC-vonatok Monor és Albertirsa állomáson is megállnak. A szegedi IC-vonatok is korábban, minden óra 28. percében indulnak a Nyugatiból, Szegedről pedig minden óra 42. percében.

A vasárnaponként 14 óra 50 perckor Zajtáról induló, a Nyugati pályaudvarra érkező vonat is Újszász érintésével közlekedik, Budapest és Szolnok között nem áll mag. Cegléd felé induló utasok Szolnokon szállhatnak át a 10 óra 14 perckor induló vonatra.

A vasárnap 16 óra 2 perckor Szentesről induló vonat Budapest felé kerülőúton közlekedik majd. A szerelvény Szolnok és Budapest között nem áll meg. A Ceglédre utazók Szolnokon szállhatnak át a 18 óra 14 perckor induló vonatra.

A módosított rend március 22-e és május 9-e között érvényes.
Ablak bezárása