Menetel a Szentes Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-02-15 |

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is nagyszerűen szerepel a Legrand-Szentesi VK férfi vízilabdacsapata a 20 éven aluliak legnagyobb hazai viadalán, a Komjádi-kupában. A Kurca-partiak két éve megnyerték a tornát, tavaly pedig a döntőbe jutottak.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Most is már a négy között tudhatják magukat. Az Egerben lebonyolított csoportkörből az Eger, a Szolnok és a Szegedi Vízipóló Suli legyőzésével az első helyen végezve jutottak a negyeddöntőbe. Ott a Pécs várt rájuk. Mivel a Baranya megyeiek uszodája felújítás alatt áll, az oda- és a visszavágót is Szentesen rendezték. A legrandosok folytatták menetelésüket, kettős győzelemmel jutottak be a február 24-én a fővárosi Komjádi uszodában tartandó elődöntőbe, ahol minden bizonnyal vagy a Dominóval, vagy a BVSC-vel, vagy pedig a címvédő Újpesttel csatáznak.


Negyeddöntők

1. mérkőzés: Legrand-Szentes–Pécs 7–6, a szentesiek gólszerzői: Németh, Jaksa 2-2, Józsa, Gábor, Acsimov; 2. mérkőzés: Pécs–Legrand-Szentes 7–11, gólszerzők: Döbrőssy, Jaksa, Gábor, Acsimov 2-2, Papp G., Németh, Herczeg. A Szentes a következő összeállításban játszott: Sipos – Németh D., Acsimov, Gábor, Papp G., Jaksa, Józsa. Csere: Döbrőssy, Herczeg, Oláh, Rácz. Edző: Berki András.