Szarvas Zsoltot aljas módon arcon ütötték Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-02-08 | Mádi József

Tegnap megműtötték Szarvas Zsoltot, a Legrand-MetalCom- Szentes futsalcsapatának játékosát. A labdarúgó feljelentést tesz az ellene szándékosan szabálytalankodó Hamar Sándor (Kanárik) ellen, aki a legutóbbi meccs holtidejében két helyen is eltörte Szarvas arccsontját.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Pedig a közelben sem volt a labda. A Legrand-MetalCom-Szentes NB I-es futsalcsapatának játékosa, Szarvas Zsolt mégis súlyos sérülést szenvedett. Nem számíthatott rá, hogy a Kanárik labdarúgója, Hamar Sándor egy óvatlan pillanatban a fejére igen erős ütést mér, amely komoly sérüléseket okozott neki. Ha párharc közben történik mindez, akkor sem fogadható el ez a mozdulat, sőt a sok szem- és arcsérülés miatt a bírók ma már fokozottan figyelnek a felugrásoknál a könyöküket használó játékosokra. Ám amit Szarvassal tett az ellenfél, aljas dolog volt. A játékos még az altatásos operáció előtt mondta el, mi is történt vele, illetve hogy milyen hosszú idő alatt épülhet fel.

– A Kanárik térfelén a hatoson belül álltam, a labda valahol a félpálya környékén volt, amikor oldalról-hátulról hatalmas ütést kaptam a fejemre – emlékezett vissza a bajnoki meccsre Szarvas. – Már volt hasonló sérülésem, amikor Egerben az állkapcsom tört el egy fejelésnél, így rögtön éreztem a zsibbadásból és a fájdalomból, hogy komoly a baj. Be is írattuk a jegyzőkönyvbe, hogy szerintünk mi történt. Rögtön a meccs után elmentem az ügyeletre, majd másnap befeküdtem a szentesi kórházba. Nagyon bízom benne, hogy amit előzetesen mondanak, a hat-nyolc hetes felépülési időnél inkább az első dátum valósul meg. Két-három hét múlva pedig szeretnék már futni.

Szarvas Zsoltról a tüzetes orvosi vizsgálatok után kiderült, nem csak hogy két helyen tört el az arccsontja, de az arcürege is átszakadt. Tegnap kora délután pedig már megműtötték: egy ballon segítségével próbálják helyére tenni az eltört csontot. A labdarúgó hangja fáradt volt a műtét után, azt a kérését pedig, amely szerint inkább ne fotózzuk, mert nem igazán érzi jól magát, természetesen tiszteletben tartottuk. Az biztos, hogy még napokig a kórház lakója marad.

A szentesi játékos minden kérésünkben készséges, az eset miatt rettenetesen feldúlt felesége, Gabi elmondta, feljelentést tesznek Hamar ellen súlyos testi sértés bűntette miatt.