Súlyos vereséget szenvedett a Szentes Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-02-03 |

A csoportgyőzelemre legnagyobb eséllyel pályázó házigazda ASD Roma ellen kezdett a Hungerit-Szentes a női vízilabda LEN-kupa elődöntőjében.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
ASD Roma - Hungerit-Szentes 17-8
Női vízilabda-mérkőzés, LEN-kupa-negyeddöntő, L csoport. Róma, 150 néző. Vezette: Brguljan (montenegrói), Smit (holland).
ASD Roma: SABATINI – RADICCHI 3, GIL 6, Valkai E. 1, ARAUJO 2, Tenchini 1, LVOVA 2. Csere: Brini 1, Starace, Giovannangeli, Fabbri 1. Edző: Fabio Conti.
Szentes: Döme – GYŐRI 3, SZREMKÓ 1, Kotova, TÓTH A. 1, Molnár A., BÓDI 3. Csere: Hevesi, Szabó X., Dalmády P., Dalmády Sz., Hegedűs. Edző: Kocsis István.
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 8/2. Ötméteresből: –, ill. 4/2.

A csoportgyőzelemre legnagyobb eséllyel pályázó házigazda ASD Roma ellen kezdett a Hungerit-Szentes a női vízilabda LEN-kupa elődöntőjében. Méghozzá nagyon rosszul, hiszen a találkozó első két negyedében még csak megszorítani sem tudták az olaszokat. A helyzeteket kihagyták – két büntetőt is elrontottak –, ellenben sorozatban kapták átlövésből a gólokat. A fordulást követően már megmutattak valamit valós tudásukból Győri Eszterék (ő volt a Szentes legjobbja), de ez is csak arra volt elég, hogy kozmetikázzanak az eredményen.

Kocsis István: – Egy ilyen jó csapat ellen ennyi helyzetet nem hagyhatunk ki büntetlenül. Remélem, a folytatás jobban sikerül majd.

A Hungerit ma az Újpest-OSC-vel, holnap pedig az orosz Novgoroddal csap össze.