100 ezer forint a nyomravezetőnek
Dátum: Február 02, péntek, 13:59:51
Téma: Rendőrségi hírek


A Szentesi Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint január 24-én a délutáni órákban egy ismeretlen, símaszkot viselő személy megjelent egy szentesi, Bercsényi utcai ingatlanban. Itt egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a lakásban élő asszonyt, és az otthon tartott készpénz átadására kényszerítette. A sértett a fenyegetés hatására átadott támadójának 5.000 forintot, aki ezt követően elmenekült a helyszínről.

Az adatgyűjtés során a számításba jöhető férfiről fantomkép készült.

Az elkövetéssel gyanúsítható személy 20-25 év körüli, 165-175 cm magas, feltűnően kék szemű, izmos alkatú férfi. Ruházata fekete színű szabadidőalsóból- fehér felirattal-, és fekete orkánszerű kapucnis felsőből állt.

A rendőrség kéri, aki a bűncselekményről, annak körülményeiről vagy az elkövető kilétéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (Kossuth L. utca 43.), vagy hívja a rendőrség 107-es, 112-es számát, illetőleg a Bűnügyi Osztályt a 06-63-561-310-es számon, vagy a telefontanú 06-80-555-111-es hívószámát. A nyomravezető kilétét a rendőrség bizalmasan kezeli.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – személyének titokban tartása mellett – 100.000 forint jutalmat ajánlott fel. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.





A cikk tulajdonosa: PROMENAD - a vidék hírportálja...
http://www.promenad.hu/

A cikk webcíme:
http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=8719