Otthon játszanak a szentesiek Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-23 | Imre Péter

Holnap a Legrand-Szentesi VK és a Hungerit-Top Cop Security-Szenetesi VK is otthon, a ligeti uszodában játszik bajnokit. Előbbi a Dominót (18 óra), utóbbi a Győrt (16) fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A hungerites pólós nők a hét végén idegenben 13–6-ra verték az ASI-ELTE-t, és nem bocsátkozunk merész jóslásba, ha azt állítjuk, szerdán sem lesz nehéz dolga Dömééknek. Ugyanis a „tökutolsó", eddig egy pontot szerző Győr látogat Szentesre.

– Egyértelműen csakis a győzelem az elfogadható eredmény – fogalmazta meg elvárását Kocsis István, a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK edzője –, sőt valószínűleg gólkülönbséget is javíthatunk a sereghajtó ellen. De nem szabad elbízni magunkat, mindig nehéz egy nálunk gyengébb együttessel pólózni; és lehet, hogy az első két negyed az ASI-ELTE elleni mérkőzéshez hasonlóan szerdán is egy kicsit döcögősebb lesz. De a sikerünket semmilyen veszély nem fenyegeti, még úgy sem Szremkó Krisztina nem száll vízbe – orvosi javaslatra pihentetjük a sérült vállát –, viszont bízom benne, hogy Tóth Andrea már teljesen egészséges lesz erre az összecsapásra.

A legrandosokra viszont „emberes" feladat vár, a világklasszisokat felvonultató Domino-BHSE. A főpróba nem sikerült, Jaksáék otthon kaptak ki 10–5-re a megyei riválistól, a Betontól.
– A Szeged elleni találkozó talán lehetett volna szorosabb, izgalmasabb is, ha 5–3-nál értékesítjük a helyzetünket – vélekedett Berki András, a Legrand-Szentesi VK trénere. – De az már a múlt, és papírforma eredmény született. A Domino ellen csakis a tisztes helytállás lehet a célunk, hiszen Európa, a világ egyik legjobb gárdája ellen játszunk.