Gyermektartásért perel Diána apja Hozzáadás a gyűjtőhöz
Az eltűnt Koncz Judit állítólag Olaszországban él

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-19 |

Gyermektartási pert indít a nyáron titokzatos körülmények között eltűnt Koncz Judit ellen egykori élettársa, Diána édesapja. Dezső Lajos szerint a 26 éves nő Olaszországban él. A férfi ezt közölte a Koncz nagyszülőkkel, akik nem hisznek neki. Dezső Lajos lapunknak nem kívánt nyilatkozni, a rendőrségnek viszont elmondja, amit tud.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Dezső Diána gyermekelhelyezési perében született ítélettel nem zárult le a kislány édesapja és az anyai nagyszülők közötti viszály: újabb peres eljárás veszi kezdetét. Dezső Lajos ugyanis állítja, egykori élettársa, Diána édesanyja, Koncz Judit él, mégpedig Olaszországban. Szerinte emiatt megilleti őt bizonyos gyermektartási díj, amit akár a legközelebbi rokonokon is behajtana. Mindezt Judit szüleivel, Koncz Józseffel és feleségével is közölte.

Az eltűnt nő szüleinek az olasz város nevét is említette a férfi, és azt is, hogy prostitúcióra kényszerítik volt élettársát. Koncz Józsefné lapunknak azt mondta, nem emlékszik, milyen helységnevet mondott Dezső Lajos.

– Amikor nálunk járt, nem derült ki mondandójából, hogy mire alapozza állítását. Csak egy vásárhelyi férfiról beszélt, akitől hallott valamit. De mi nem hiszünk neki – nyilatkozta lapunknak a Koncz Józsefné, akit nagyon megviselnek a történtek. Nem elég, hogy lassan fél éve nem kapott életjelet lányától, Judit eltűnése perek sorozatát hozta magával, rendőrségre kell járniuk, ahol őket faggatják, de nekik semmit sem mondanak. Otthon sincsen nyugalom, hiszen magukat látnoknak mondó ismeretlenek kósza hírei mellett sejtelmes telefonhívásokkal zaklatják őket.

Nem először szerettük volna Dezső Lajost is megszólaltatni az ügyben, de Diána édesapja elzárkózott a nyilatkozattól. Azt mondta, nem a nyilvánosságra tartozik az ő ügyük, a rendőrséggel viszont készségesen megosztja információit. Úgy tudjuk, a Szentesi Rendőrkapitányságon napokon belül meghallgatják a férfit és Koncz nagyszülőket is.


Továbbá:
Tétováznak a kórházigazgató-jelöltek
Hét százalékkal emelték a helypénzt a szentesi piacon
Áprilisra befejeződhet a szentesi templom felújítása
Bonyodalom az utazási utalvány miatt
Nagyító alatt a kiállítóhelyek