Keresik a telefonálót Hozzáadás a gyűjtőhöz
A fölvett hangot szakértő vizsgálja meg Szentesen

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-18 |

Ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a Szentesi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja alapján.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a Szentesi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja alapján. Mint megírtuk lapunkban: a Kertvárosban lévő Koszta József Általános Iskolát a múlt hét csütörtökön délután ki kellett üríteni, mert valaki telefonált a rendőrség ügyeletére, hogy bomba van az épületben. A napközis és szakkörös diákoknak, valamint a pedagógusoknak közel egy órát kellett az utcán tölteniük, amíg a rendőrök robbanószert kereső kutyával átvizsgálták a helyiségeket.

Robbanószerkezetet azonban nem találtak az oktatási intézményben. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, M. Toronykőy Márta lapunk érdeklődésére tegnap arról tájékoztatott: jelenleg az adatgyűjtés és tanúkutatás folyik. Ha az eljárás során szükségessé válik, akkor a rendőrség a rögzített hangfelvétel alapján – szakértő bevonásával – fogja azonosítani az egyelőre ismeretlen, de feltételezhetően fiatal személyt, akinek a telefonhívása alapján rendelték el a bombariadót a Koszta-iskolában.