Bombariadó a szentesi Koszta-iskolában Hozzáadás a gyűjtőhöz
A riasztás vaklármának bizonyult

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2007-01-12 | Balázsi Irén

Bombariadó volt tegnap délután a szentesi Koszta-iskolában. A rendőrkapitányság ügyeletére telefonon jelentette be 3 és 4 óra között egy fiatal férfihang, hogy bomba van a Kertvárosban lévő oktatási intézményben.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A helyszínre érkező rendőrök mindenkit kiküldtek az iskolából, és robbanószert kereső kutyával háromnegyed óra alatt átvizsgálták a helyiségeket. A riasztás vaklármának bizonyult, nem találtak bombát. Nagy János rendőr százados lapunk érdeklődésére elmondta, hogy közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény miatt indítanak eljárást ismeretlen elkövető ellen.

Az iskola igazgatója, Almási Jánosné kérdésünkre arról tájékoztatott: délután 280 napközis és szakkörös tanuló, továbbá 20-30 pedagógus, valamint technikai dolgozó tartózkodott a termekben. Elmondása szerint 3-4 perc alatt sikerült elhagyniuk az épületet. Az igazgatónő úgy véli: heccnek szánta a riogatást az elkövető. Ő mindenesetre ma arra fogja kérni a diákokat, hogy aki tud valamit a történtekkel kapcsolatban, közölje vele. Azt szeretné tudatosítani a tanulókban, hogy nem lehet büntetlenül rosszat cselekedni. A helyszínen megjelent Szűcs Lajos alpolgármester is diákcsínynek tartotta az esetet, hozzátéve: vagányságból követhette el valaki.


Továbbá:
Konczék siratják eltűnt lányukat
Dömsödi aggódik a Fideszért
Engedett a szolgáltató Szentesen
Mentőhelikopter- légibázis épülhet
Vállalkozásba adnák a konyhát