Lazac, csigatészta és élőzene Hozzáadás a gyűjtőhöz
A szentesi éttermek többsége készül a szilveszterre

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-12-30 | Blahó Gabriella

A szentesi belvárosi éttermek többsége egyáltalán nem készül a szilveszterre, két helyen várják csábító ajánlatokkal a szórakozni vágyókat.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az előkelő vendégek fogadására specializálódott Páterház december 31-én délig tart csak nyitva. A Szindbád kávéház nem hirdetett külön programot szilveszterre, ahogyan a Panoráma kávéház sem. A legendás tiszti klubban vélhetően teljes lesz a csend vasárnapról hétfőre virradó éjjel, ellentétben az ifjúsági házzal, ahol este tíztől hajnalig tart a dizsi fiataloknak.

Szervezett asztalfoglalással és élőzenével csak a Galéria kávéház és a Chicago Pub készült. A Petőfi utcai Galériában 8000 forintért kétféle menü közül választhatnak a vendégek. A zenéről Varga Tibor és barátai gondoskodnak. A hely vezetője, Gődér Zsolt szerint a vendéglősnek sosem fárasztó a hajnalig tartó kiszolgálás, ez nekik is egy laza éjszaka lesz.

A korzón nemrégiben megnyílt Chicago étteremben szintén kétféle menü közül választhatnak a szilveszterezők – 10 ezerért. Az exkluzív környezethez illő módon különleges ételeket, például lazacot is felszolgálnak a csigatésztával megrakott húsleves mellett. A sorban aperitifek, egyéb italok is szerepelnek, a társalgási hatásszünetekben pedig a vendégeket bowlingpálya várja, Forrai Feri folyamatosan zenél. Kertész Péter tulajdonos azt mondja, nagyon készült az alkalomra, arra gondolt: legyen emlékezetes ez az éjjel Szentesen. A Galériában és a Chicagóban egyaránt volt még tegnap néhány szabad asztal.


Továbbá:
Kevesebb pénz jut a sportra Szentesen
Nem tudni, mi lesz a mágocsi kastéllyal
Szentesi mozgókép, néprajzi emlékkel
Igazukért harcolnak a községi orvosok
Félmillió, nehéz sorsú gyerekeknek