Idegenben játszanak Hozzáadás a gyűjtőhöz
A Szentes Pécsen, a Szeged Budapesten szerepel

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-12-02 |

A férfi vízilabda OB I mai, hetedik fordulójában mindkét Csongrád megyei gárda idegenben ugrik vízbe. A nagyszerűen szereplő Szeged Beton az OSC-hez látogat (Budapest, Hajós uszoda, 18.30), a Legrand-Szentes pedig a Pécshez utazik (16.30).
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az olasz Nervi ellen a szegedieknek nem sikerült megismételniük a bajnokságban eddig nyújtott nagyszerű teljesítményüket. Elsősorban a rossz helyzetkihasználás vezetett a nem várt, 9–4-es vereséghez. De ez már a múlt, a betonosok előre tekintenek, most minden idegszálukkal arra koncentrálnak, hogy a mai, OSC elleni idegenbeli mérkőzésen folytassák a remekül sikerült hármas sorozatukat (az Egert három, az Újpestet és az FTC négy-négy góllal győzték le) a bajnokságban. Amennyiben Tóth Lászlóék tudásuknak megfelelően játszanak, senkinek nem lehet kétsége a végeredményt illetően.

A Legrand-Szentesnek lényegesen nehezebb a helyzete, mint a Betonnak, Berki András legénységének jókora bravúrt kell(ene) bemutatnia már a döntetlen megszerzéséhez is. Mert ugyan az igaz, hogy Döbrőssyék a legutóbbi fordulóban megszerezve a szezon első két pontját, 7–6-ra legyőzték az OSC-t, de a nyáron sokat erősödött pécsiek olyan eredményeket tudnak felmutatni, mint például az Újpest elleni 8–8-at, vagy a Fradival szembeni 12–7-es sikert. Erős középcsapattá nőtték ki magukat az OB I-ben, de nekik is van ám csúnyábbik arcuk, ezt akkor mutatták meg, amikor a BVSC-től 14–8-ra kikaptak.