Hiányzott Szremkó Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-11-27 |

Alaposan visszavágott a címvédő Domino-BHSE női vízilabdacsapata az egy hete Szentesen elszenvedett bajnoki vereségért. A vendégek mentségére szolgáljon, sérülés miatt hiányzott Szremkó Krisztina.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Domino-BHSE - Hungerit-Szentes 12-3
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Budapest, Kőér u., 100 néző. Vezette: Juhász Gy., Madarasi.
Domino: DR. HORVÁTH P. – Péteri, Takács O., TOMASKOVICS 2, GYÖRE 3, TÓTH I. 3, Valkai Á. 1. Csere: Béky, Bujka V., Kotsidou, Tóth L. 2, Kiss A. 1, Jancsó. Edző: Györe Lajos.
Szentes: Döme – DALMÁDY Sz. 2, Molnár A., Kotova, Tóth A., Bódi, Hegedűs. Csere: Hevesi 1, Szabó X., Dalmády P., Pengő. Edző: Kocsis István.
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 12/0. Ötméteresből: 1/1, ill. –.

Egy hete bravúros teljesítményt nyújtva legyőzte a Hungerit a bajnokot. A legoptimistább Kurca-parti drukkerek most is a csodában reménykedtek, de ez csak addig tartott, míg ki nem derült, ezúttal nem lesz ott társai között a vízben Szremkó Krisztina. „Szuszinak" még az Újpest-OSC ellen fájdult meg a válla, de a Dominóval szemben még el tudta vállalni a játékot. Most nem, ami azért sem csoda, mert még az is elképzelhető, hogy részlegesen elszakadt a vállizma... Nélküle is masszív gárda benyomását keltették a Csongrád megyeiek, egészen a második perc végéig. Ekkor azonban Tóth Andreát kiállították, és miközben igyekezett kiúszni a játéktérről, a bírók úgy ítélték meg, hogy akadályozta Valkait.

Szandra nagyon akart

Dalmády Szandra lendületes volt, látszott rajta, nagyon akar bizonyítani. A védekezésben is megtette a tőle telhetőt, akadt több jó betörése, két góljával pedig csapata legeredményesebbje lett – ezekért esett rá a választásunk a legjobb kijelölésénél.

A kiállítás mellett még büntetőt is kapott a Domino. Dalmády Szandra és Hevesi találatával 3–2-ig tudta tartani a lépést a Hungerit, ekkor Györe két akciógóljával már ideje korán eldőlt a két pont sorsa. Mert bár egy hete is vezettek a fővárosiak 5–2-re, de az egészen más szituáció volt. Most Szremkóra egyáltalán nem tudtak számítani a társak, a világbajnok Tóth A. pedig két hibájával a padon ücsörgött. A két vezér elvesztésével a magabiztosság is elveszett a szentesiek játékából, ennek pedig a kilencgólos vereség lett a vége.

Kocsis István: – Csapatomnak meg kell tanulnia Szremkó Kriszta nélkül játszani.

További eredmények: Dunaújvárosi Főiskola–Újpest-OSC 7–11, ASI-ELTE–BVSC 9–12.