Megtérítik a kárt Sarkadiéknak Hozzáadás a gyűjtőhöz
Elismerte tartozását a szentesi cég

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-11-16 | Blahó Gabriella

Egy eldugult ereszcsatorna miatt ázott be Sarkadiék lakása Szentesen, négyszázezer forintos káruk keletkezett – a kivitelező cég a teljes összeget megtéríti a családnak.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A panelfelújítás közben ázott be Zoltán lakása Fotó: Blahó Gabriella
A Panel Plusz-program keretében újították fel Sarkadi Szabó Zoltán negyedik emeleti lakását Szentesen. A munka közben a tetőn dolgozó munkások a csatornában felejtettek egy dugót, miután elkezdett esni az eső. Zoltán csak azt vette észre, hogy valahonnan folyik a víz. A vak fiatalember értesítette az édesanyját és a szemben lakó szomszédot. A beázás miatt ki kellett dobniuk néhány tárgyat. A lakást egyébként nem sokkal előtte festették ki, így hideg zuhanyként érte őket a beázás. Az augusztusi csapadéktól ázott otthonra viszont ezután felújítás várt.

Mint arról lapunkban korábban beszámoltunk, a család szerette volna elérni, hogy a kivitelező ismerje el: a kárt ők okozták, ezért megtérítik. Sarkadiék összesen 372 ezer forintot kértek a társaság vezetőitől. A kivitelező szentesi cég a pénznek előbb csak egy részét akarta kifizetni. Később azonban meggondolták magukat a vállalkozás vezetői, és úgy döntöttek: a teljes összeget adják. Örömmel hívta fel szerkesztőségünket a vak fiú, mondván: – Ritka ma az ilyen becsületes hozzáállás. Szabó Imre, a cég vezetője pedig elmondta, a Klauzál utcán valamennyi beázott lakás tulajdonosa megkapta már az általa igényelt pénzt a károkozás miatt. A kivitelező egy alvállalkozóval végeztette a tetőszigetelést, ezért a kártérítés a továbbiakban kettejük közötti megegyezés kérdése lesz – tudtuk meg Szabó Imrétől.


Továbbá:
Kollégái sajnálják az elítélt Geönczeöl Tibort
Dallal, zenével bélelt szentesi stúdió
Aláírásokat gyűjtenek a főtéri társasházban
Hét lelkész – egy családban
Geönczeöl és Kovács hamarosan megtudja