A fővárosiak voltak a jobbak Hozzáadás a gyűjtőhöz
Szombaton még nehezebb ellenfél vár Kocsis István csapatára

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-11-16 |

A két csapat bő egy hónappal ezelőtti szentesi összecsapásán óriási küzdelemben 17–12-re kikapott a Kurca-parti gárda. Most revánsot akartak venni Kocsis István edző tanítványai, s ez úgy tűnt az első negyedben, hogy sikerül is.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk

Szremkóval szemben nem voltak kíméletesek a fővárosiak Fotó: Vidovics Ferenc
Mindkét oldalon jól működött a védelem, s így a hazaiak és a vendégek is egy-egy emberelőnyös és büntetőgólt lőttek. A szentesiek jól kezdték a második hétpercet is, azonban a hazaiak kaptak egy ajándék ötméterest, ami megzavarta Szremkóékat, és amit előnyből és akcióból az OSC-sek ki is használtak. A harmadik negyed elejét is jól kezdték a hungeritesek, hiszen Tóth A. büntetőből, Bódi pedig emberelőnyből talált a hazaiak kapujába, s ezzel egál lett az állás. Ezzel azonban el is lőtte a puskaporát Kocsis edző együttese, ugyanis Primász percei következtek, aki zsinórban háromszor vette be Menczinger kapuját. Az utolsó negyedben a szentesiek még kihagytak egy büntetőt, s így csak egy góllal tudtak válaszolni a fővárosiak két találatára.

Kocsis István: – A megerősödött OSC ellen nem lehet büntetlenül kihagyni a kínálkozó helyzeteket.

A Hungerit-Szentesi VK legközelebb szombaton 16 órakor a bajnoki címvédő Dominót fogadja.

Újpest-OSC - Hungerit-Szentesi VK
11-6 (2-2, 3-1, 4-2, 2-1)
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Hajós Alfréd-uszoda, 100 néző. Vezette: Dodog, Mucskai.
Újpest-OSC: Menczinger – Tiba, Ráski 1, Menczinger K. 1, PRIMÁSZ 5, IPACS 2. ZANTLEINTNER 1. Csere: Porvay, Keszthelyi 1, Kisteleki. Edző: Becsey Péter.
Hungerit-Szentesi VK: Döme – Dalmády Sz., Molnár, SZREMKÓ 1, KOTOVA 1, TÓTH A. 1, Bódi 1. Csere: Hevesi, Dalmády P. 1, Szabó X., Pengő, Hegedűs. Edző: Kocsis István.
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 7/3. Ötméteresből: 2/2, ill. 2/1.