Megint nem sikerült Hozzáadás a gyűjtőhöz
Kikapott a Hungerit-Top Cop Security-Szentes

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-11-13 | Szélpál László

Újra csak hoppon maradt, megint kikapott a Hungerit-Top Cop Security-Szentes a Dunaújvárostól a női vízilabda OB I-ben.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hungerit-Szentes - Dunaújvárosi Főiskola 7-9
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Szentes, ligeti uszoda, 150 néző. Vezette: Petik, Marjay.
Szentes: Brezovai – Dalmády Sz., Molnár A., SZREMKÓ, KOTOVA 2, TÓTH A. 3, Bódi 1. Csere: Hevesi 1, Szabó X., Pengő, Hegedűs. Edző: Kocsis István.
Dunaújváros: Brávik H. – Zsámbok, BENKŐ N. 1, SZŰCS 3, BRÁVIK F. 3, Huszka, BENKŐ T. 1. Csere: Azevedo, Sipos E. 1, Poszkoli. Edző: Mihók Attila.
Gól – emberelőnyből: 10/0, ill. 13/4. Ötméteresből: 1/1, ill. 1/0.

Szabó Xénia nem kímélte az ellenfelét. Fotó: Vidovics Ferenc
Kétezertől kezdve folyamatosan szeretné a szentesi női pólócsapat legyőzni a zsinórban hat bajnoki címet begyűjtött Dunaújvárost. Ezen időszak alatt ez egyszer sem sikerült. Majd most, gondolták többen a Kurca-parti drukkerek közül. Megint csalatkozniuk kellett. Pedig amúgy a képességeket figyelembe véve nagyon egyforma a két alakulat. Csak míg a vendégek lényegesen nyugodtabban, önbizalommal felvértezve pólóztak, addig a szentesiek végig idegesen, türelmetlenül, kapkodva játszottak.

Mindent megtettek a hazaiak a siker érdekében, de úgy képtelenség rangadót nyerni, hogy egyetlen emberelőnyüket sem sikerül gólra váltaniuk. Márpedig ez történt a találkozón. De a szerencse is elpártolt Molnár Anettéktól. Két találatot is úgy kaptak, hogy a blokkról vágódott kapujukba a labda.

Kocsis István: – Több akarattal, elszántsággal, önbizalommal legyőzhettük volna a Dunaújvárost.

További eredmények: Győr–ASI-ELTE 11–15, BVSC–Újpest-OSC 7–14. Európai Szuperkupa: Domino– BHSE-Polo–Orizzonte Catania (olasz) 9–8, gólszerzők: Györe 4, Pelle 2, Valkai Á., Tomaskovics, Takács O., ill. Di Mario 4, Miceli, Bujka B., Musumeci, Bosurgi.


Tóth Andrea triplázott

A hazaiak világbajnoka, Tóth Andrea olyan teljesítményt nyújtott, amellyel ott lehet(ne) az új kapitány, Godova Gábor keretében is. Sokat tett csapatáért, lelkesen játszott, ha kellett, bekkelt is, a három góljáról nem is szólva. Ő volt a Hungerit legjobbja.