Igazi rangadó lesz Szentesen Hozzáadás a gyűjtőhöz
Ma 20 órától a futsal NB I-ben: Legrand-MetalCom–Első Beton

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-11-06 | Mádi József

A futsal NB I-ben ma 20 órától rangadót rendeznek Szentesen, a Dr. Papp László-sportcsarnokban: a bajnokságban harmadik Legrand- MetalCom az éllovas Első Beton Szegedet fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A két gárda legutóbbi szentesi összecsapását a szegedi együttes nyerte meg egy remek meccsen 3–2-re. A Legrand-MetalCom játékos-edzője, Koncz Zsolt most csak a saját együttese sikerével lenne elégedett.

– Amíg a futsalválogatottal túráztam, addig is komolyan és fegyelmezetten edzett a csapat, ezért bízom abban, hogy itthon tartjuk a három pontot. Kellő önbizalommal várhatjuk a megyei riválist, remélem, a két gárda közötti összecsapáson a játék dominál majd. Jó lenne kiszolgálni a közönséget, és megmutatni, miért is érdemes futsalmeccsre járni. A két csapat kiválóan ismeri a másikat, nagy meglepetés nem születhet, csak jó játék – mondta Koncz.

Szabó Zsolt, a szegedi Első Beton trénere többrétű edzésmunkát vezényelt a háromhetes bajnoki szünetben.

– Kihasználtuk a tétmeccsnélküliséget, és volt egy kis fizikai felkészítés, taktikai gyakorlás, valamint két felkészülési találkozó is. Mindkettő jól szolgálta a jövőnket. Brinszkyt kivéve mindenki rendelkezésemre áll, így aztán győzelmi esélyekkel várjuk a mai meccset. Ehhez rengeteg labdabirtoklásra és futásra lesz szükség. Előzetesen persze háromesélyes a mérkőzés, de talán az összeszokottság, a sok munka hozzásegít minket a sikerhez, és így ahhoz, hogy a tabella első helyén maradjunk – vélte Szabó Zsolt.

A találkozó tehát 20 órakor kezdődik a szentesi Dr. Papp László-sportcsarnokban.