Fölényes győzelem Hozzáadás a gyűjtőhöz
Győr - Hungerit-Szentes 9-22

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-26 | Imre Péter

Az összecsapás a várakozásoknak megfelelően alakult, a Szentes az első percektől uralta a játékot.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Győr - Hungerit-Szentes 9-22
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Győr, 100 néző. Vezette: Kenéz, György.
Győr: Gangl – Gazdag, Magyar, Nagyné, Ackermann, HORVÁTH 2, Debreceni 1. Csere: Rozgonyi, KOVÁCS 5, MAKRA 1, Butuza. Edző: Kárpáti Gábor.
Hungerit-Szentesi VK: Döme – DALMÁDY SZ. 1, Molnár A., SZREMKÓ 2, KOTOVA 8, TÓTH I. A. 3, BÓDI 1. Csere: Gémes 1, Hevesi 1, Szabó X. 1, Dalmády P. 1, Pengő N., Hegedűs 2, Kertes A. 1. Edző: Kocsis István.
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 4/2. Ötméteresből: –, ill 1/0.

Kotova nyolcasa

A szentesi gárda legjobbja az ukrán Anasztaszia Kotova lett, aki nyolc góllal járult hozzá a Hungerit fölényes sikeréhez. Szinte minden lehetőségét kihasználta, jól helyezkedett, és egyre jobban beilleszkedik a csapatba.

Az összecsapás a várakozásoknak megfelelően alakult, a Szentes az első percektől uralta a játékot. A Kurca-partiak sorozatban lőtték akciógóljaikat (a meccs során összesen húszat), melyre a házigazdák általában „csak" előnyből szerzett találatokkal válaszoltak. Az elért gólok széles, változatos palettát mutattak, megúszásból, átlövésből és centerből is rendre mattolták Szremkóék Ganglt; a vendégeknek egyedül Kovács semlegesítése okozott gondot. A záró negyedben már serdülő korú plólósok is szerepet kaptak a Hungeritnél – ezért nyerhette meg ezt a Győr –, és összességében ők sem okoztak csalódást.

Kocsis István: – A tartalékos Győr ellen biztos győzelmet arattunk, de akadtak hibák, amelyeket a jövőben ki kell javítanunk.