Nem lehetett esélyük Hozzáadás a gyűjtőhöz
Domino-BHSE–Legrand-Szentesi VK 22–5

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-24 |

Megkezdődött a férfi vízilabda OB I. A Legrand-Szentesi VK a címvédő Domino-BHSE otthonában ugrott vízbe, s kiütéses vereséget szenvedett.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Domino-BHSE–Legrand-Szentesi VK 22–5 (6–0, 5–0, 4–2, 7–3)
OB I-es férfi vízilabda-mérkőzés. Budapest, Kőér utca, 200 néző. Vezette: Martinovics, Füzesi.
Domino: GYÖRKE – Fodor 2, Vári 2, SZÍVÓS 3, Molnár T. 2, Kiss G. 1, BENEDEK 5. Csere: Kovács O. 1, Székely 2, Paján 3, Hoppál 1, Cseh. Edző: Kovács István.
Szentes: Horváth T. – Jaksa, Papp, Németh D. 2, Torday 1, Szabó T. 1, Acsimov. Csere: Döbrőssy, Herczeg, Gábor, Baranyi 1. Edző: Berki András.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 7/1. Ötméteresből: 2/2, ill. 1/1.

Az eleve esélytelen vendégek ráadásul még tartalékosan is vették fel a küzdelmet a világ egyik legjobbja ellen, ugyanis Vígh és Jaksa még az eltiltását töltötte. De a tisztánlátás végett el kell mondani, nem a hiányuk miatt aratott tizenhét gólos győzelmet a Domino. A fővárosiak rendkívül motiváltan pólóztak, nem voltak kegyelmi hangulatban egy másodpercig sem. Jellemző volt a két gárda közötti tudásbeli különbségre, hogy a szentesiek Szabó Tamás révén csak a harmadik negyed közepén, 13–0-nál találtak be először Györke kapujába. Igaz, a Szentesnek nem a Honvédot kell megvernie.

Berki András: – Nehéz feladat a világ egyik legjobb klubcsapata ellen kezdeni a bajnokságot.