Kilenc gólt szereztek a Csongrád megyeiek Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-10-17 |

A futsalbajnokság hatodik fordulójában remekeltek a Csongrád megyeiek: az Első Beton Szeged hazai környezetben az Abonyt győzte le, a Legrand-Szentes idegenben az Aramist múlta felül.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Első Beton Szeged–Abony 5–1 (2–0)
NB I-es futsalmérkőzés. Újszegedi sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Iványi, Kormos.
Első Beton: HALÁSZ – Szentágotai, Németh, Rácz, TÓTH A. Csere: K. TÓTH, PUSKÁS, Kovács P., Bullás, VASTAG, Sádt. Edző: Szabó Zsolt.
A szegediek gólszerzői: Tóth A. (3), K. Tóth (2).

Friss, gyors, agresszív és türelmes volt az első félidőben a Beton. Ennek jutalma Tóth Attilának a 13. és a 20. percben szerzett gólja lett. A második játékrész elején hamar jött a vendégszépítés, válaszként pedig Tóth A. harmadik találata, majd K. Tóth tipikus csatármozdulata: nem tudta, hol a labda, de az a sarkáról bepattant a kapuba. A végén azért szerzett egy szép találatot is, 5–1.

Szabó Zsolt: – Végig vezetve nyertünk, de a hajrában még több találatot
Tóth A. és Kovács K.

Az Első Betonból sorrendben harmadszor lett a legjobb Tóth Attila, aki már hat találatnál jár. A Legrand-Szentesből a kapus, Kovács Krisztián nyújtotta a legjobb teljesítményt: magabiztosan védett, nyugalmat kölcsönzött társainak.  
is szerezhettünk volna.

Aramis–Legrand-Szentes 2–4 (1–2)
NB I-es futsalmérkőzés. Budafok, 100 néző. Vezette: Künpf, Ember.
Legrand: KOVÁCS K. – KELLER, Rúzs-Molnár, KEREPECZKI, KAZÁN. Csere: Koncz, Jernei, Labádi, ÁBEL. Játékos-edző: Koncz Zsolt.
A szentesi gólszerzők: Kerepeczki, Labádi, Koncz, Keller.

Rosszul kezdődött a mérkőzés a vendégeknek, az Aramis szerzett vezetést, de még a szünet előtt sikerült fordítania a Szentesnek. A második félidőben taktikus játékkal tudta növelni előnyét a Legrand, így nem érdemtelenül nyerte meg a mérkőzést Budafokon.

Koncz Zsolt: – Nagyon fontos három pontot szereztünk, remélem, haladunk tovább ezen az úton.