Több embert fenyegetett meg késével a szentesi férfi Hozzáadás a gyűjtőhöz
Személyi sérülést szerencsére nem okozott

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-09-06 |

A Szentesi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy helybeli férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható zsarolás bűntette és más bűncselekmények elkövetésével. A rendelkezésre álló adatok szerint a 37 esztendős szentesi N. I. augusztus 29-én, a hajnali órákban több személy sérelmére különböző bűncselekményeket követett el.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Éjfél után az egyik szentesi szórakozóhelyen, egymást követő időben két szentesi férfit is korlátozott személyi szabadságában, testükhöz kést nyomva. Ezt követően egy szintén a helyiségben tartózkodó férfitől elvette gépkocsijának kulcsát - miután késsel megfenyegette – majd az autójával a városban közlekedett.

Továbbá egy helybeli taxist - miután őt is késsel megfenyegette - arra kényszerített, hogy otthonába fuvarozza, ám a szolgáltatásért nem fizetett. Ezt követően egy újabb taxist rendelt lakásához, akit tettleg bántalmazott, ruházatát megrongálta.

A rendőrkapitányságra érkezett feljelentéseket követően kollégáink a cselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit elfogták, őrizetbe vették. A házkutatás során lefoglaltak egy közel 9 cm pengehosszúságú bicskát, amelynek valószínűleg köze lehetett a fent említett bűncselekmények elkövetéséhez.(A késsel az eddigi adatok alapján azonban személyi sérülést nem okozott.)

A férfi ellen az eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon folyamatban van. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásba vételére.

A Szentesi Rendőrkapitányság várja mindazon személyek jelentkezését, akik esetlegesen a közelmúltban hasonló bűncselekmények sértettjeivé váltak. A bejelentéseket megtehetik személyesen, illetve telefonon a 107-es, 112-es számokon, illetőleg a TELEFONTANÚ 06/80/555-111-es számán.



Továbbá:
Főbe lőtte feleségét, majd öngyilkos lett egy német turista
Elfogták a Combino villamosok feltételezett rongálóját
Gyerekek raboltak Csongrádon
1,7 millió helyszíni bírság a hétvégi közúti razzián
Nyakon szúrta feleségét, majd főbelőtte magát