A Szentes is nyert Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-09-06 |

A szegedi Első Beton mellett a Legrand-Szentes is győzelemmel rajtolt a futsal NB I-ben. Koncz Zsolt játékos-edző tanítványai Siklóson nyertek – rettentően nehezen.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szegedi Első Beton mellett a Legrand-Szentes is győzelemmel rajtolt a futsal NB I-ben. Koncz Zsolt játékos-edző tanítványai Siklóson nyertek – rettentően nehezen. A vendégek átlagos teljesítményt nyújtottak, talán ezért is szorongatta meg őket a Siklós. Szerencsére a szentesi kapusok kiváló napot fogtak ki, és a nagy nyomás ellenére megmaradt a Legrand-előny.

Siklós–Legrand-Szentes 1–2 (0–1)
Siklós, 50 néző.
Legrand-Szentes: Kovács K. – Koncz, Szarvas, Erhardt, Kazán. Csere: Jerney, Szabó Á., Ábel, Kerepeczky, Keller, Szabó L., Bíró (kapus). Játékos-edző: Koncz Zsolt.
A szentesi gólszerzők: Szarvas, Keller.

Koncz Zsolt: – Remélem a siker adta lendület megmarad a következő fordulókra is.

Az első forduló további eredményei: Első Beton–Aramis 9–5, Cső-Montage–Csömör 3–5, Kanárik–Gödöllő 3–5, Abony–Berettyóújfalu 7–4.


Bíró két büntetőt védett

A szentesi gárdából közepes teljesítményt nyújtottak a mezőnyjátékosok, így a két kapus emelhető ki. Bíró Mihály azzal nőtt Kovács Krisztián fölé, hogy a hajrában, az utolsó két percben 2–1-es vezetésnél két tízméteres büntetőt hárított.