Lesz fűtés a szentesi kabinokban Hozzáadás a gyűjtőhöz
Újabb üdülőházak épülnek, felújítják a tanmedencét

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-09-04 | Blahó Gabriella

Hatvannégy kabinban lesz fűtés ezen a télen a szentesi strandon. A fürdőben újabb üdülőházak épülnek, felújítják a tanmedencét.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi ligeti fürdő építésekor évekkel ezelőtt kimaradt a kabinokból a fűtés. A vendégek igényeit kielégítve a strand vezetése úgy döntött, pótolják a hiányt. A tavalyi bevételből megmaradt pénzből építik ki a fűtési rendszert, összesen hatvannégy kabinban. Tomcsányi Ferenc, a sportközpont igazgatója sajtótájékoztatón jelentette be: a termálvizet szállító vezetékeket megcsapolva újabb csőrendszert hoznak létre a fűtés érdekében. A kabinokban a világítást később szerelik fel.

Szeptember elsejétől elkezdődik a tanmedence felújítása is. Új csempe kerül a medence belsejébe, közvetlenül a szélén pedig padlófűtés lesz – huszonötmillió forintért. Négy új üdülőházat is felhúznak várhatóan a következő év végére, erre pályázaton nyert forrást a szentesi önkormányzat – közölte Mészáros Zsuzsa turisztikai referens. Összesen negyvenmillió forintból négyágyas pihenőházakat emelnek, így tovább bővülnek a ligeti fürdő szolgáltatásai.


Továbbá:
Szépnek látták Szentest a város szülöttei
177 bográcsban főtt a lecsó Szentesen
Hétfőn leadja a fegyverét a szentesi kapitány
Otthagyta a busz a fiút
Hét végével indul a tanév