Szentesen felejtette a táblát a kivitelező Hozzáadás a gyűjtőhöz
Befejeződött a csatornázás a városközpontban

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-07-29 |

A csatornaépítő cég tavaly befejezte a munkát a szentesi városközpontban. A kórházzal szemben még most is ott a tábla, hogy a beruházás 2004 nyarán kezdődött az önkormányzat megrendelésére, és a Szeviép 2005 szeptemberében végez a csatornázással.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi kórházzal szemközt, a temetkezési cég közelében van egy tábla, amely azt tudatja: a városközpont csatornahálózatának építése 2004. június 2-án kezdődött. A beruházás megrendelője az önkormányzat, és a feliraton Szirbik Imre polgármester neve is olvasható. Kivitelezőként a Szeviép szerepel a táblán. A munkák befejezési határidejeként 2005 szeptemberét tüntették fel. Építkezésnek viszont már semmi nyoma a területen.

Megkérdeztük Sáfrán Bálintot, a polgármesteri hivatal csatornaprogramért felelős munkatársát, jogosan van-e ott a tábla. Tájékoztatása szerint 2005 novemberben befejeződött a kivitelezés. A garanciális javítások miatt azonban a határidő lejárta után a kivitelezőé volt a munkaterület. Az önkormányzati megbízott tudott arról, hogy a tábla még kint van. Elmondta, korábban már kérte az építőket, hogy távolítsák el a táblát.

A Vásárhelyi utca és a Báthory utca találkozásánál is látható egy állvány, amelyről a szöveg szerint úgy tűnik, hogy aktualitását veszítette. Ebben a városrészben a Hídépítő Rt. a munkák kivitelezője. Sáfrán Bálint e cég táblájáról azt mondta: azt jogszerűen hagyták kint a csatornaépítők. A szomszédos Béke utcában ugyanis még dolgoznak a brigádok.

A Szeviép szentesi illetékesének neve és mobilszáma is szerepel a kórházzal szemközti táblán. Lapunk érdeklődésére Boros István azt mondta, ottfelejtették a táblát, amit levesznek majd.


Továbbá:
Jó hangulatú őrségváltás a Kurca partján
Mélygarázsok épültek
Diána után sírnak a nagyszülők
Plazmatévék vagy kötszer
Szélessávú netes rendszer épül