Visszatérhetnek a cukorbetegek Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-06-29 | Balázsi Irén

A cukorbetegek szentesi egyesülete még januárban kénytelen volt elhagyni a rendelőintézetet, ahol az összejöveteleket tartotta. A kórház nemrégiben megbízott főigazgatója, Fenyves Ernő most egy felújított tanácskozótermet bocsát díjtalanul az egyesület rendelkezésére.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Régóta eredményesen működik Szentesen dr. Szerb János főorvos vezetésével a cukorbetegek egyesülete. A programjaikat a rendelőintézet aulájában tartották idén január végéig, mígnem a kórház akkori főigazgatója, dr. Borzi Márta határozata alapján el kellett hagyniuk az egészségügyi intézményt. Száműzetésnek élték meg a a történteket a tagok, annál is inkább, mivel azóta egyik helyről a másikra kényszerültek.

A város polgármestere, Szirbik Imre is tudomást szerzett a cukorbetegek egyesületének problémájáról, s megkereste az intézmény mostani megbízott főigazgatóját, Fenyves Ernőt, aki fogadókész volt.

A kórház vezetője azt közölte: megállapodást kötöttek az egyesülettel, amely a felújított tanácskozótermet ingyen veheti igénybe minden hónap utolsó péntekjén.