Vízimozi lesz a szentesi strandon Hozzáadás a gyűjtőhöz
Filmélmények a meleg vizes medencében

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-06-15 | Blahó Gabriella

Nyilvános főpróbát tart ma este a vízimozi stábja a szentesi uszodában: az Egészséges erotika című játékfilm kerül vászonra este kilenckor. Az uszoda látogatói a meleg vizes medencében ázva élvezhetik a mozit egész nyáron.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Fotó: Karnok Csaba
Két nagy hazai filmforgalmazóval egyezett meg az Életjel Kulturális Egyesület, hogy mozit adjon a szentesi strandolóknak ezen a nyáron. A nyilvános vetítésekre igent mondtak a jogok tulajdonosai, így mától kezdetét veszi az esti mulatság. Kilenc órakor az Egészséges erotikával tart nyilvános főpróbát a stáb – mondta el lapunknak Rakk László, az egyesület elnöke.

A meleg vizes medencében kellemesen ázva lehet élvezni a mozit csütörtökönként, a parton elfogyasztva a frissítő nedűket igazi luxust ígér a vízimozi.

A nyár folyamán hetente egyszer közönségsikert aratott művészfilmek lesznek láthatók, főként magyar alkotások. A Cannes-ban díjat nyert Underground után következik a Fekete kefe, a Magyar Filmszemle díjazottja, de látható lesz Lugosi Bélával címszerepben a Drakula fekete-fehérben. A kulturális csemegék sorában zenés filmek is szerepelnek.

A szervezők esti időpontot választottak, hiszen a nap addigra nyugovóra tér. Szeretnének tekintettel lenni a Kurca túlpartján élők nyugalmára, ezért ma este az is kiderül, mekkora a nem zavaró hangerő. A szentesiek által brűgnek nevezett meleg vizes medence körül természetesen padokat is elhelyeznek, a nézők száma tehát növekedhet. A mozizás ára benne van az uszodai belépőben.


Továbbá:
Parkoló helyett autópiac
Megegyeztek a szentesi vérellátóról
A szentesi Rozika néni a hét végén volt százesztendős
Ősszel nyit a szentesi Tesco-kút
Az ár elpusztította Erzsike néni házát