Leltár a strandokon Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-06-10 |

A város központjában épült a csongrádi fürdő, ahol nem csak strandolni, gyógyulni is lehet. A makói igazi családi fürdő, mindenki megtalálja a szórakozását. Sörözni a szentesi ligeti uszodában, a Kurca partján is lehet. Vásárhelyen egzotikus üdülőhelyek hangulatát idézik föl a strandon.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A város központjában épült a csongrádi fürdő, ahol nem csak strandolni, gyógyulni is lehet. Akik a ligetes parkban, a fák hűvös árnyékában szeretik magukat áztatni, gond nélkül megtehetik a meleg vizes kismedencében. A hangulat igazi retro, a strand keveset változott, aki gyerekként járt oda, ma sem téved el.

A makói igazi családi fürdő, mindenki megtalálja a szórakozását. Az aprókat a pancsoló várja, a nagyobbakat óriáscsúszda és élménymedence várja, amelyben egy nagy gombóc ver hullámokat. Persze focizni, röplabdázni is lehet, napozóhely akad bőven, a büfé melletti hangulatos lugasban pedig olykor jól esik egy pohár sör... Igaz, ez talán nem is makói specialitás.

Sörözni a szentesi ligeti uszodában, a Kurca partján is lehet. Az úszásban megfáradtak pezsgőfürdőzhetnek, a ligetes partú csatornán kenuzni is lehet. A strand visszatérő pihenőhelye a németalföldi gyerekeknek és szüleiknek, akik legalább annyira élvezik a vizes csúszdát, mint a szentesiek. A strand környéki park élővilága páratlan: védett növények és madarak sokasága várja a Liget Étterem mellett a kirándulókat és szórakozni vágyókat.

Tengerpart a Tiszántúlon: Vásárhelyen egzotikus üdülőhelyek hangulatát idézik föl a strandon. Máris több mint száz vadonatúj napozóágy várja a vendégeket, két homokos strandröplabdapálya épül a jövő héten, több ezer egynyári növényt ültettek, agavék, jukkák és pálmák díszítik a sétányokat. A mediterrán hatást erősíti majd az óriás sakkpálya. Ráadásul gazdag programsorozat is várja a fürdőzni vágyókat, többek közt Gáspár Lacival, Auth Csillával, a United együttessel, Balázs Klárival és Korda Györggyel.