Nincs mit feloszlatni Hozzáadás a gyűjtőhöz
Az MDF volt szentesi elnöke szerint már megtették

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-06-02 | Bakos András

Nem tudja feloszlatni a szentesi szervezetét az MDF országos választmánya, merthogy ami nem létezik, az nem oszlatható föl – reagált tegnap a lapunkban megjelent hírre Berente László. Aki az MDF szentesi elnöke volt 8 évig, ám tavaly kilépett.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A minap hírül adtuk, hogy a Magyar Demokrata Fórum országos választmánya úgy döntött, feloszlatja szentesi és makói szervezetét. Ezt a hírt olvasva hívott bennünket Szentesről Berente László, aki nyolc éven át volt elnöke a helyi szervezetnek.

– Csaknem egy évvel ezelőtt, amikor az MDF fuzionált az MDNP-vel, minden tag kapott egy levelet, amely arról szólt, hogy nyilatkozzunk: tagok szeretnénk-e maradni – mondta Berente. – Az volt a kikötés, hogy aki az MDF-ben akar maradni, küldje vissza a kitöltött nyilatkozatot. Én visszaírtam: közöltem, hogy kilépek a pártból. Tagjaink – tizenheten voltak – nem küldték vissza a nyilatkozatot, és úgy gondolták, hogy akkor most tényleg megszűnt a tagsági viszony. Ezek szerint mégsem?
Berente szerint az MDF a kampány idején is úgy nyilvánult meg, mint az a focista, aki úgy játszik, hogy a félidőben még nem tudja, melyik kapuba akar gólt rúgni.


Továbbá:
Elítélték az otthoni szülést
Elnöki zászlószalag a szentesi dandárnak
Pakolnak az iszapos házakból
Szentesi katonák gyakorlaton az óceánnál
Az unió szemétdombját emlegették Szentesen