Holttest a folyóparton Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-25 |

Ismeretlen férfi holttestét emelték ki a vízből a Tisza szentesi szakaszánál. Az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint az elhunyt 60-65 éves, hozzávetőleg két-három hete kerülhetett a vízbe.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ismeretlen férfi holttestét emelték ki a vízből a Tisza szentesi szakaszánál. Az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint az elhunyt 60-65 éves, hozzávetőleg két-három hete kerülhetett a vízbe. A rendőrség a férfi testén idegenkezűségre utaló nyomot nem talált. A férfi körülbelül 165 centi magas, zömök testalkatú. Zöld színű postás pulóvert, alatta fehér galléros pulóvert viselt, barna kordbársony nadrág és sötétbarna bőrcipő volt rajta. Kezén aranyszínű órát hordott ezüstszínű szíjjal. A rendőrségi szemle eddigi adatai szerint nem zárható ki, hogy a testet a folyó a felsőbb szakaszokról sodorta le.

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki érdemi információval tud szolgálni a férfi azonosításával kapcsolatban, hívja a rendőrség ügyeletét a 63/561-310-es számon, a segélyvonalat a 107-es vagy a 112-es számon, vagy a telefontanú vonalát a 06-80-555-111-es számon.