Ezrek voltak a szentesi expón Hozzáadás a gyűjtőhöz
Konkrét üzletek is köttettek

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-22 | Blahó Gabriella

Az elmúlt évekhez képest kivételesen jól sikerült az idei Szentes Expó: a kereskedelmi kiállításra ezrek voltak kíváncsiak. Hasznos információkhoz juthattak a látogatók, és konkrét üzletek is köttettek.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Német vásárló vitt haza magyar bútort Szentesről, néhányan lakást vásároltak, mások biztosítást kötöttek, és akadt, aki luxusautót bérelt esküvőre. Az érdeklődők számát jelzi, hogy a cégek kinyilvánították szándékukat: jövőre is eljönnek az expóra – nyilatkozták a vásár szervezői. Berényiné Sarkadi Zsuzsa és Sipos Szabó Judit is úgy vélte, hogy az idei expó kiválóra sikeredett, s ebben közrejátszott az is, hogy a hét végén nem volt más tömegeket vonzó rendezvény a városban. Igaz, Makón hasonló vásárt tartottak ugyanebben az időpontban, de ez nem vetette vissza a forgalmat.

Az ingyenes belépés lehetősége is növelte az érdeklődők számát – mondta Ötvös Mihályné. A Bolt az egészséghez nevű üzlet tulajdonosa válogatott egészséges élelmiszereket hozott a vásárra, ezekre kíváncsiak voltak orvosok is. A flavonoidot tartalmazó gyümölcskávé népszerűvé vált, csakúgy, mint a csokis csíramálé, a friss saláta. Ugyancsak vonzónak bizonyult a három nap alatt az ételallergiában szenvedőknek szóló kínálat, a vásár látogatói megismerkedhettek azzal a készülékkel, melynek segítségével jutányos áron készíthető otthon szójatej vagy zabtej. A

z előadások között a leglátogatottabb is az lett, melynek az egészséges táplálkozás volt a témája – mondták a szervezők. Az autók iránti érdeklődés is megmutatkozott, csakúgy, mint a különböző műszaki cikkek iránti kereslet. Az építőanyagokat forgalmazó és a nyílászárókat gyártó vállalatnak is használt, hogy a belvárosban állította ki a termékeket. A három napig tartó rendezvény ugyanakkor egyfajta társasági összejövetellé vált.


Továbbá:
A Szentes Expó a verseny pillanatképe
Öt nemzet énekkara Szentesen és Szegeden
Hallgat a Szentesen elfogott kábítószer-ültetvényes
Ma dőlhet el a vérközpont sorsa
Feljelentést tett a szentesi állatvédő