A tánc bűvöletében
rtlklub.hu - Fókusz - Temesvári Csilla
2006-05-18 21:00:48

Zsédáról kevesen tudják, hogy annak idején egy filmben is szerepelt.


Zsédáról és Dudás Tiborról sokan úgy gondolják, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket a táncparketten. A párok e heti feladata a slow fox elsajátítása.

- Mindenki fél ettől, legnehezebb tánc – mondja Zséda.

Erre is, mint eddig mindenre, Adriennék komolyan készülnek. Minden nap gyakorolnak, sokszor hat-hét órát is egyhuzamban.

Zséda szerint pontosan ennek a kemény tréningnek köszönhető az, hogy többen azt feltételezik róla, hogy már korábban is tanult táncolni.

- Sokszor visszakapjuk, hogy ezt biztos tudta, mert olyan jól táncolja – meséli Tibor.

Adrienn lubickol ebben az új szerepben, és hálás azért, hogy a közönség egy másik oldalát is megismerheti. Bár ő természetesen elsősorban énekesnőnek tartja magát.

Zséda mint meséli, már gyerekkorában is imádott szerepelni, tánccal és énekkel szórakoztatta környezetét. Szentesre, drámatagozatos gimnáziumba járt, majd még tiniként Budapestre költözött, hogy énektudását fejlessze. 

Sokan úgy tudják, Zséda a Cotton Club Singers egyik tagjaként debütált a nyilvánosság előtt, mint énekesnő.

Adrienn azonban ezelőtt már egy filmben is énekelt. Igaz, csupán egy aprócska szerepe volt. Ekkor 17 éves volt, és csak egy véletlen folytán került be a produkcióba. Egy barátnőjét kísérte el szereplőválogatásra.

- A szüleim ezt nem látták, mert dohányoztam és nem szerettem volna, ha
megnézik.

A Nyugatról Keletre avagy a média diszkrét bája című filmet Dárday István rendezte. Adrienn és a rendező közel 10 éve nem látták egymást.

- Teljesen ilyen volt. Gyönyörű kislány és úgy énekelt, mint egy Istennő – meséli a rendező.

Zséda a Cotton Club Singerst öt éve azért hagyta el, hogy szólókarrierbe kezdjen. Azóta számos sláger fűződik a nevéhez, és a Szeress most című sorozatnak valamint a Csudafilmnek is ő énekelte a főcímdalát.

Az énekesnő életének minden területén maximalista. Most Tiborral együtt az hajtja, hogy legalább a döntőig eljussanak, és ha esetleg kiesnének, akkor is úgy érezzék, hogy a lehető legjobbat hozták ki magukból.

- Igazából azt szeretném, hogy a táncparketten kicsattanjak, ferobbanjak. A tánctól nem tud elmenni a kedvem.