Péntektől vasárnapig: Szentes Expó Hozzáadás a gyűjtőhöz
Ingyenes a belépés

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-18 |

Vásárt és kiállítást rendeznek Szentesen a hét végén. Május 19-én, pénteken délelőtt tizenegy órától vasárnap délután négyig tart a rendezvény a sportcsarnokban, ahová ingyenes a belépés.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Vásárt és kiállítást rendeznek Szentesen a hét végén. Május 19-én, pénteken délelőtt tizenegy órától vasárnap délután négyig tart a rendezvény a sportcsarnokban, ahová ingyenes a belépés. A nagyközönséget három napon át számtalan programmal várják a szervezők: sütött és főzött ételeket, biotermékeket, házisört, ásványvizet, mézeskalácsot és ételallergiások táplálékait ízlelhetik meg a vendégek, emellett ingyenesen mérnek vérnyomást és vércukorszintet is a vásár területén. A rendezvényt pénteken délelőtt Horváth István kereskedelmi kamarai elnök nyitja meg, a különteremben előadás keretében szó lesz a Nemzeti fejlesztési tervről, közhasznú egyesületek munkájáról. A vásáron természetesen a térség gazdálkodói, kereskedői mutatkoznak be az ipar legkülönfélébb ágainak termékeivel együtt.

Fontos tudnivaló: ma este hattól holnap délután négyig – a vásár berendezése miatt – a csarnok előtti útszakaszt lezárják.


Továbbá:
Hallgat a Szentesen elfogott kábítószer-ültetvényes
Ma dőlhet el a vérközpont sorsa
Feljelentést tett a szentesi állatvédő
Eszter bánja, hogy aláírta a szerződést
Fényképésznek vallja magát