Uniós képviselő a csongrádi gáton Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-05-02 | Balázsi Irén

A csongrádi térség fideszes országgyűlési képviselője, Vincze László vendégeként tájékozódott vasárnap reggel Becsey Zsolt európai parlamenti képviselő a védekezési munkálatokról. Anyagi segítségét is felajánlotta.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A csongrádi országgyűlési képviselő, a fideszes Vincze László Rózsa Ferenc utcai házához érkezett vasárnap reggel Becsey Zsolt európai parlamenti képviselő, hogy a vízügyi szakemberek segítségével személyesen győződjön meg a tiszai gátak állapotáról és a védelemmel kapcsolatos tennivalókról. Lapunknak azt mondta az euroképviselő: őt is aggasztja a hosszan tartó, hatalmas árvíz, ezért az Európai Parlamentben napirend előtti felszólalásában a minap azt szorgalmazta, hogy Románia és a Vajdaság kapjon forrásokat az európai szolidaritási alapból az árvíz okozta károk helyreállítására. Becsey azért lobbizik Brüsszelben, hogy ez a régió is kapjon ebből a keretből például utak, gátak hibáinak kijavítására.

Becsey Zsolt azt is elmondta: a gátakon hetek óta dolgozó Máltai Szeretetszolgálatnak személyesen ajánlja fel anyagi segítségét.