Agyonnyomta a tét a Legrandot Hozzáadás a gyűjtőhöz
Fölényes győzelemmel zárta a bajnokságot az Első Beton

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-04-25 |

A futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában a Legrand-Szentes hatalmas meglepetésre kikapott a Siklóstól. Az Első Beton a hetedik helyen zárta a pontvadászatot.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Legrand-Szentes–Siklós 3–5 (1–1)
Szentes, városi sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Németh A.
Legrand-Szentes: Kovács K. – Geleta, Kerepeczki, Tóth Cs., Kis K. Csere: Bíró M. (kapus), Keller, Koncz Zs., Jerney, Szabó Á., Ábel, Szarvas. Játékos-edző: Koncz Zsolt.
Hazai gólszerzők: Geleta, Koncz Zs. (2).

A sereghajtó Siklós ellen kötelező volt a győzelem megszerzése. A három pontra a második hely megtartása miatt is szükségük volt a szentesieknek. A nagy tét nyomasztólag hatott a hazaiakra, akik hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, semmi sem sikerült nekik. Váratlan vereségük ellenére elődöntősök, de a fináléba kerülés kiharcolásához a nehezebb ágra kerültek.

Első Beton–Miskolc 8–3 (3–1)

Újszegedi sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Nagy K., Nagy L.
Első Beton: Tihanyi – Németh L., Csúri, Rácz, Juhász. Csere: K. Tóth, Pataki, Kovács P., Balog T., Vastag, Tombácz (kapus). Edző: Szabó Zsolt.
Gólszerzők: Juhász (3), Rácz (2), Csúri (2), Kovács P., ill. Szabó J. (2), Monyók.

Egyszerű és hatásos receptet választott a Beton: a találkozó elejétől nyomás alatt tartotta riválisát. Ennek eredménye előbb csak helyzetekben, majd Csúri szenzációs cselei és passzai után gólokban is megmutatkozott.