Törött pohárral ''fizetett''
A pincérre támadt az egyik vendég Szentesen

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-25 | Blahó Gabriella

Szentesen a Galaxis bárban csütörtökön éjjel egy 26 esztendős férfi törött pohárral megvágta az ott dolgozó alkalmazott nyakát. A sebet ellátó orvos szerint az üvegszilánk artériát ért, nagy szerencse, hogy nem történt komolyabb baj.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az eset a Galaxis bárban történt. A szórakozóhely eredetileg négytől várja a vendégeket, de tegnap nem nyitott ki Fotó: DV
Összeszólalkozott csütörtökön éjjel a szentesi Galaxis bárban egy vendég és az alkalmazott. A vita információink szerint úgy kezdődött, hogy a bár dolgozója közölte: csak akkor szolgálja ki a vendéget, ha az ki is fizeti, amit elfogyasztott. A vitából veszekedés lett, majd verekedés, amibe egy másik férfi is bekapcsolódott. Ezután történt, hogy a vendég egy törött pohárral megvágta az alkalmazott nyakát.

Az éjjel a szentesi kórház sürgősségi osztályára szállították a férfit, ahol a keletkezett sebet dr. Török László adjunktus látta el. Az orvos elmondta: a sérülés artériát is ért, ezért nagy szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. A bár alkalmazottja még aznap éjjel elhagyhatta a kórházat.

Az ügyben emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a 26 éves szentesi vendég ellen, akit a bűncselekmény elkövetése után néhány órával már el is fogtak. Szintén eljárás indult – garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt – az ellen a férfi ellen, aki bekapcsolódott a szóváltásba és a dulakodásba.

A vizsgálat a megyei kapitányságon folyik, előzetes letartóztatásba helyezték az emberölési kísérlettel gyanúsított szentesi fiatalembert – közölte M. Toronykőy Márta sajtószóvivő.

A Galaxis bár a Petőfi utcában, Szentes belvárosában működik. Délután négykor szokott kinyitni, ám tegnap délután, nyitvatartási időben hiába próbáltunk bejutni. Szerettük volna megkérdezni az éjszakai szórakozóhely tulajdonosát a történtekről, de a bár ajtaján lakat volt.


Továbbá:
Úszik a vetés a földeken
Verhető árak Szentesen
Tiltakoznak a községi orvosok
Több lett a baleset, kevesebb a bűn
Kemence épül a gólyásház udvarán