MK-döntő Szentesen

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-23 |

Nagy megtiszteltetés érte a Legrand-Szentes NB I-es futsalcsapatát: habár nem jutott be a négy közé, mégis a Kurca-parti városban rendezik ma 18 órától a futsal Magyar Kupa-döntőjét.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi alakulatnak óriási esélye volt arra, hogy elődöntős legyen, ám a negyeddöntőben idegenben szerzett több találattal a Miskolc elütötte a továbbjutástól Koncz Zsolt tanítványait. Az MK-finálé házigazdájának Szentes mellett a döntő egyik részt vevője, Gödöllő is jelentkezett, ezért óriási eredmény, hogy a szövetség Szentesnek adta a rendezést.

A fináléba a Gödöllő és az Aramis került: előbbi éppen a Miskolcot (11–5-ös összesítéssel), utóbbi pedig a Cső-Montage együttesét (10–5-tel) múlta felül a négy között. A sportág kedvelői válogatottak egész sorát láthatják ma 18 órától a Dr. Papp László-arénában: a gödöllőieknél találhatjuk az elmúlt év legjobb futsal játékosát, Gyurcsányi Zsoltot, rajta kívül válogatott még Lódi, Madarász, Tóth Sz., Baranyai, Szente, míg az Aramisból Nagy G. és Frank is magára húzhatta már a címeres mezt.A Gödöllő–Aramis MK-döntő előtt a Szentes és a Gödöllő utánpótláscsapatai játszanak bemutatómeccset 16.30-tól.