Napsugár már jobban van

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-21 | Blahó Gabriella

Valamelyest javult az állapota annak a négy és fél éves nagymágocsi kislánynak, akit a közelmúltban súlyos baleset ért Derekegyház közelében.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A gyermek kirántotta kezét az őt kísérő testvére kezéből, megpróbált átszaladni az úton, miközben elütötte egy autó. Napsugár agyzúzódást, tüdőzúzódást, vesezúzódást, kulcscsonttörést és combnyaktörést szenvedett.

Túri Sándor professzor, a szegedi gyermekklinika lapunk érdeklődésére nem adott tájékoztatást a kislány állapotáról, a nagymamától azonban úgy tudjuk: egy kicsit jobban van. Kovács Józsefné elmondta, hogy Napsugárt az orvosok altatják, és egyelőre nem tudni, koponyasérüléséből hogyan gyógyul fel. A nagymama nagyon aggódik a gyermekért, az édesanya minden percét a betegágynál tölti.

Az apa és a nagyszülő a három testvérrel most otthon van, mindannyian megrendülve és reménykedve várják haza Napsugárt. A család úgy tudja, hogy a kislányt elgázoló autó a megengedettnél gyorsabban haladt, a baleset helyszínén több mint 40 méteres fékút látszott. A Szentesi Rendőrkapitányság még vizsgálja a baleset körülményeit.