Molnár Anett kimaradt
A szentesi pólósnak rosszulesett a mellőzés

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-17 | Szélpál László

A most alakuló új női vízilabda-válogatott 35 fős keretében még ott szerepelt a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK kiválósága, de a 22-esre szűkítettbe már nem hívta meg az újdonsült szövetségi kapitány, Szilágyi Péter.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Molnár Anett (szemben, elől) másodszor csalódott Fotó: Vidovics Ferenc
Az egykori kétszeres junior Eb-második, vb-negyedik Molnár Anett nincs túlságosan feldobott hangulatban. Úgy érzi, nem kapott elég bizonyítási lehetőséget arra, hogy meggyőzze a szövetségi kapitányt, Szilágyi Pétert.

– Csalódott vagyok, mert úgy érzem, két edzés alatt nem lehet felmérni, ki mire képes – magyarázta Anett. – El vagyok keseredve, szerintem bezárult előttem a kapu. Az a baj, hogy fogalmam sincs, mit kellene másként csinálnom. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a posztomon olyan kitűnőségek szerepelnek, mint Pelle Anikó, Valkay Ági, Kisteleki Dóra, Primász Ágnes és Tóth Andrea, mégis az a véleményem, hogy akárcsak egy évvel ezelőtt, most is túl korán lemondott rólam a szakvezetés. Nem elsősorban Szilágyi Péterre gondolok, ő nem is ismert, hanem segítőjére, Petrovics Mátyásra. Igaz, elmondta, hogy tavasszal lejönnek majd néhány meccsünkre Szentesre, de nem tudom, hogy ettől javulna-e a megítélésem. Nem esett jól a döntésük, mert szerintem a 22-es keretben ott a helyem.

Amint azt Anett elmondta, tavaly ugyanúgy járt, a válogatott kvalifikációs tornája előtt az utolsó keretszűkítésnek lett áldozata.

– Az talán még a mostaninál is rosszabbul esett, el is ment a kedvem a pólótól. Más rangsort állítottam fel magamban, a tanulást a sport elé helyeztem. A klubomban nagyon rendesek, kicsit már hülyén is érzem magam, hogy mindenki próbál vigasztalni. Huszonegy éves vagyok, nem engedem, hogy ennyire fiatalon leírjanak. Azért sem adom fel!

Kikapott a Domino

Ötödik főtáblás csoportmeccsén másodszor szenvedett vereséget a Domino-BHSE férfi vízilabdacsapata az Euroligában. A legutóbbi finálé „visszavágóján" is a címvédő nápolyiak győztek.

Eredmény: Posillipo Napoli (olasz)–Domino-BHSE 9–8 (3–1, 3–3, 3–0, 0–4), gólszerzők: Udovicsics, Postiglione 3-3, Silipo, Zlokovics, H. Afrudakisz, ill. Biros, Kiss G., Benedek, Paján 2-2. Egy fordulóval a befejezés előtt a Posillipo 8 ponttal áll a mezőny élén, a Honvéd 6 ponttal második.  



Továbbá:
A Veszprém csábította Ilyést
Felpörgetett második félidő
Kajakosok csatája szárazon
Olimpiai bajnok edzi a Svitelj testvéreket
Gesztus a horvátoknak