A Szeged és a Szentes is hazai pályán folytatja
A négy közé vágynak mindketten

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-13 |

Hazai meccsekkel folytatják ma a futsal NB I-ben a megyei csapatok: a szegedi Első Beton 19 órától a Siklóst, a Legrand-Szentes 20 órától a Berettyóújfalut fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Remek emlékeket őriznek az Első Beton labdarúgói a Siklósról: az őszi bajnoki nyitányon idegenben 5–2-re nyertek.

– Kellemes gondjaim vannak, hiszen mindenki egészséges, így versenyhelyzet alakult ki, és három-négy játékos is arra vár, hogy a keretbe kerüljön. Az új szerzemény, Tóth Attila egyelőre még kihagyja a mai találkozót, jól mozgott, de még szoknia kell a csapatot és a játékot is. A Siklós ellen nem várok szenzációs játékot, de azt ígérhetem, hogy mindent megteszünk a győzelemért. Szeretnénk több pontot gyűjteni az őszi tizenkilencnél, de ehhez a kötelező sikerek mellett néhány bravúr is kellene. A bajnokság rendkívül kiegyensúlyozott, az első hét csapat a négy közé kerülésért küzd. Ide tartozunk mi is. A Temesvár elleni edzőmeccs több tanulsággal szolgált, remélem időben kaptuk a figyelmeztetést – vélekedett az esélyekről a tavaszi folytatás előtt Szabó Zsolt, a Beton trénere.

Harmadik helyen telelt a Legrand-Szentes a futsal NB I-ben, igen kedvező helyzetben várják tehát a tavaszi folytatást Szarvasék.
– Szeretnénk a bajnokság alapszakaszának végén is a négy között maradni, ám a Miskolc elleni kupameccsen mutatott hozzáállás és produkció nem lesz elég. A kiesés nagyon fájt, de tanulni kell ebből a kudarcból is – nyilatkozta Koncz Zsolt játékos-edző. – Erőnléti problémáink biztos nem lesznek, hiszen a csapat zöme nagypályán készül már hetek óta. Mozgékony csapat a Berettyóújfalu, veszélyes ellenfélnek ígérkezik. Ha fegyelmezett védekezésből igyekszünk építeni, mint ahogy ezt ősszel kiválóan tettük, akkor összejöhet a győzelem.