Súlyos baleset Szegeden és Derekegyházon
Kamion lökte a busznak

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-13 |

Két súlyos közlekedési baleset is történt tegnap Csongrád megyében. 12 óra után egy helyközi busz Derekegyház felé megállt egy megállóban, majd a leszállók közül egy négy és fél esztendős kislány át akart szaladni az úton, amikor elütötte egy BMW személygépkocsi. Szegeden, a dorozsmai úton is baleset történt.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Renault teljesen összetört. Fotó: Schmidt Andrea
Két súlyos közlekedési baleset is történt tegnap Csongrád megyében. 12 óra után egy helyközi busz Derekegyház felé megállt egy megállóban, majd a leszállók közül egy négy és fél esztendős kislány át akart szaladni az úton, amikor elütötte egy BMW személygépkocsi. A kislányt a mentőszolgálat súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállította kórházba. Az érintett útszakaszon másfél órán át fél pályán haladt a forgalom.

Szegeden, a dorozsmai úton is baleset történt: délután az Izabella híd irányába haladt egy román rendszámú kamion, amely sávváltás közben összeütközött egy párhuzamosan haladó Renault-val. A személyautó az ütközés következtében átpördült a szemközti sávba, ahol egy helyközi busszal ütközött. A Renault három utasát a mentők szállították el a helyszínről. Az elől utazó személyek állapota súlyos, életveszélyes. A mentés és a helyszínelés miatt másfél órán át teljes útzár volt. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.


Továbbá:
Lakótelepi részönkormányzatok
Dundika küzd az előítéletek ellen
Kárpótlást kér a Szegeden élő görög trónörökös
Biztonsági őrökkel és kamerákkal védik a kaszinósokat
Tíz plusz egy új alapszak a természettudományi karon