Egyedül nem győzhet a Fidesz?
Dátum: Február 08, szerda, 13:01:39
Téma: Választás 2006


A Fidesz egyedül nem tudja legyőzni az MSZP-t és az SZDSZ-t a választáson, ezért szükséges, hogy a Magyar Igazság és Élet Pártja- Jobbik-Harmadik út pártszövetség bekerüljön a Parlamentbe -- jelentette ki dr. Kovács László, a MIÉP Csongrád megyei elnöke a sajtótájékoztatón, melyen a pártszövetség országgyűlési képviselő-jelöltjeit bemutatták.

Szegeden Király József (1. körzet), Herold Gábor (2. körzet) és dr. Bősze István László (3. körzet) indul, Csongrádon Gera Ferenc, Szentesen dr. Pető Lászlóné, Hódmezővásárhelyen pedig dr. Kovács László méretteti meg magát. Makón dr. Kotroczó Béla volt a felkért MIÉP-es képviselő-jelölt, de a megyei szervezet nem tudta vele felvenni a kapcsolatot, a szükséges dokumentációt nem juttatta el az országos pártirodára, és mikor újra hallatott magáról, már az MDF jelöltjeként bukkant fel. Dr. Kovács László elmondta, hogy az Országos Választási Bizottságnál megteszik a szükséges lépéseket, dr. Kotroczó helyett Fazekas Ferencet indítja a pártszövetség Makón.
A jelenlegi parlamenti pártok a média támogatásával igyekeznek elhitetni, hogy Magyarországon nincs más politikai elképzelés és erő, sőt olyan nyilatkozat is elhangzott, hogy csak két parlamenti pártra lenne szükség, ami a magyar társadalom legnagyobb csúfos kudarca lenne -- véli a MIÉP megyei elnöke.





A cikk tulajdonosa: PROMENAD.HU - a vidék hírportálja
http://www.promenad.hu/

A cikk webcíme:
http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=32037