Szentesen egy párt költött Nagy István családjára
A fideszesek jelenlétében beüzemelték a kályhát is

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-08 |

A szegénységben élő szentesi Nagy család házának belső terét felújíttatta a Fidesz helyi szervezete, a végeredmányt Farkas Sándor mutatta be tegnap a sajtónak.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Nagy gyerekekhez ellátogatott Farkas Sándor is. Fotó: Vidovics Ferenc
A szegénységben élő szentesi Nagy család házának belső terét felújíttatta a Fidesz helyi szervezete, a végeredmányt Farkas Sándor mutatta be tegnap a sajtónak. A Vajdatelep 2. szám alatti házban kilenc gyermeket nevel a két szülő – az anya mozgássérült, a családfő főállású apaként, fuvarozással keresi a kenyérre valót. A Máltai Szeretetszolgálat korábban vitt élelmet a sanyarú sorban élőknek, most azonban a gyerekek kaptak egy emeletes ágyat, színes televíziót és a fideszesek jelenlétében beüzemelték a kályhát is.

A szoba padlózatát felújították és kifestették, így a tizenegy fős család életkörülményei némiképpen javultak. Nagy István azt mondta, örül a segítségnek, s nagyon köszöni. Megtiszteltetés volt számára, hogy Orbán Viktor ellátogatott a hajlékába. Sokszor hallotta a kérdést, hogy ugyan miért is vállalt ennyi gyermeket, ha nem tud számukra élhető környezetet biztosítani, erre viszont azt feleli: azon dolgozik. A legnagyobb fiú érettségi birtokában továbbtanul, a többiek is rendre járják az iskolát.