Az Orbán-vizit hozadéka Szentesen
Kilencgyermekes családon segítenek

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-26 |

Visszament tegnap Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő ahhoz a kilencgyermekes családhoz, amelyet előzőleg Orbán Viktor pártelnökkel látogattak meg.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Visszament tegnap Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő ahhoz a kilencgyermekes családhoz, amelyet előzőleg Orbán Viktor pártelnökkel látogattak meg. A Vajdatelepen élő Nagy István és Luka Katalin egy szoba-konyhás lakásban rossz körülmények között neveli gyerekeit: a legkisebb 7 hónapos, a legidősebb pedig 19 éves. Az anyjuk két éve agyvérzést kapott, a végtagjait nem tudja használni. A férfi fuvaros, ezzel a munkával próbál jövedelemhez jutni. Farkas tájékoztatása szerint Orbán Viktort is meghatotta a nehéz körülmények között élő család sorsa.
Úgy egyeztek meg, hogy a Fidesz és a tagok anyagi támogatásával, valamint kétkezi munkájával segítenek Nagyékon. A jövő hét végéig kialakítanak még egy szobát, vesznek kádat és fatüzeléses bojlert a fürdőszobába, a gyerekek pedig kapnak ágyat, hogy elférjenek. Vásárolnak még turmixgépet és mikrót is, s a gyerekek megkapják a Fidesz szentesi irodájában lévő számítógépet. Farkas Sándor azt is elmondta: a jövőben is figyelemmel kísérik a család sorsát.