Szentesi MK-búcsú

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-25 |

Mindkét megyei gárda kiesett a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében: a visszavágót elvesztette az Első Beton és a Szentes is.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Legrand-Szentes–Miskolc 5–6 (0–0, 4–5, 5–5)
Szentes, 350 néző. Vezette: Török,
Szentes: Bíró – Szabó Á., Jerney, Kerepeczky, Ábel. Csere: Tóth Cs., Varga R., Szarvas, Geleta, Varga Zs., Keller. Edző: Koncz Zsolt.
A szentesi gólszerzők: Kerepeczky (2), Varga R. (2), Tóth Cs.
Továbbjutott: a Miskolc 10–10-zel, idegenben szerzett több góllal.

Az idegenbeli egygólos (5–4) siker után egyértelműen a Szentes volt a párharc favoritja. Az első félidő eredménytelensége után a Miskolc kapott hamarabb lábra, és elhúzott 4–1-re. A meccs utolsó öt percében parádés játékkal 5–4-re feljött a Legrand – jöhetett a hosszabbítás. A ráadás első öt percében sikerült az egyenlítés, ám a végén büntetőből a Miskolc megszerezte a boldogságot jelentő találatot.

Koncz Zsolt: – Örök tanulság: senki ellen sem elég csak a mezt és a cipőt kiküldeni a pályára.

További eredmények: Első Beton–Gödöllő 0–4 (továbbjutott: 11–5-tel a Gödöllő), Siklós–Aramis 7–8 (tj.: 19–12-vel az Aramis), Cső-Montage–Universitas Szeged 14–1 (tj.: 25–3-mal a Cső-Montage).


Bíró parádéja

A szentesi edző, Koncz Zsolt két labdarúgó között gondolkodott csapata legjobbja kijelölésekor, végül a két fontos gólt szerzett Kerepeczky Csaba kárára a kapus Bíró Mihályt jelölte meg. A hálóőr hihetetlen bravúrokkal tartotta életben a szentesi továbbjutási reményeket – utólag kiderült, mindhiába.