Különleges atmoszféra
 Ma 19 órakor: Első Beton–Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-12-05 | Mádi József

Megyei rangadót rendeznek a futsal NB I-ben ma 19 órától az újszegedi sportcsarnokban. A házigazda Első Beton együttese a Legrand-Szentes fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A bajnoki tabellán jelenleg a Szentes áll jobban, hiszen három ponttal lemaradva az éllovas és 22 pontos Aramistól holtversenyben negyedik, míg az Első Beton újabb három egységgel követi megyei riválisát a hatodik helyen. A tét nagy, hiszen amelyik gárda győz, az továbbra is bizakodhat a négy közé jutásban, azaz az érmekért folyó harcban.

– Az utóbbi két hétben nagyon feszített tempóban játszottunk a két bajnoki és a két kupameccs következtében. Ezen a héten inkább a frissítésen volt a hangsúly, hogy megfelelően ráhangolódjunk, rákészüljünk a mai megyei rangadóra. Ezeknek a meccseknek mindig különleges atmoszférája van, hazai pályán viszont csak a győzelem lehet a célunk. Balog eltiltott, ám Csúri újra játszhat. Soros meccset várok, no meg bízom a szurkolók buzdításában is – mondta Szabó Zsolt, az Első Beton edzője.

– Ugyanúgy készültünk, mint a korábbi idegenbeli meccsekre, de azért azt tudjuk, hogy a szegedi gárda otthon nagyon meggyőző és erős. Így aztán rendkívül fontos lesz, hogy védekezésben a maximumot nyújtsuk, és utána gyors támadásokat vezessünk. Jó lenne, ha a játék lenne a főszereplő, nem a külső körülmények. Várhatóan sok néző kísér el bennünket, győzzön a jobbik! – nyilatkozta a szentesi játékos-edző, Koncz Zsolt.