Ma már mérlegelnek

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-10-28 |

Színvonalas küzdősportfesztivállal várja már ötödik alkalommal a szurkolókat szombaton 16.30-tól a Félix Pormotion és a Szentesi Kinizsi TE Szentesen, a Dr. Papp László-sportcsarnokban.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Színvonalas küzdősportfesztivállal várja már ötödik alkalommal a szurkolókat szombaton 16.30-tól a Félix Pormotion és a Szentesi Kinizsi TE Szentesen, a Dr. Papp László-sportcsarnokban. Öt ökölvívó címmérkőzést, ezen kívül pedig kick- és thai-box meccsek, valamint látványos bemutatókat ígér Bertók Róbert, az esemény főszervezője.

– Ellenfél tekintetében Kovács „Vipera" Attila találkozója ígérkezik kiemelkedőnek, hiszen a dinamitöklű franciával küzd majd. A gall K. O.-király, hasonló mérlege – negyvenkét meccsből 39 kiütés – talán csak az egyik Klicskónak lehetett. Egyébként pedig mindegyik párharc magában hordozza a kiváló meccs lehetőségét. És a nemzetrközi találkozókon kívül a magyar bajnoki döntőkre is igaz ez – nyilatkozta a boksz magyar bajnok, kick-boxban kétszeres világbajnok Bertók.

Az eseményre jegyek még kaphatók a szegedi Proko Travel irodában (Kígyó utca 1.) és a szentesi sportcsarnokban. A programok sora ma a nyilvános mérlegeléssel kezdődik, amelyet 15 órától a szentesi Wellness Colosseum nevű fitneszcenterben (Arany János utca 1.) tartanak.


Bokszmenü

A szombati gála 16.30-kor, az ökölvívóprogram 18.30-kor kezdődik. Az utóbbi párosítása, világbajnoki címmeccs, nők, légsúly: Miló Viktória–Anastasia Toktaulova (orosz). Európa-bajnoki címmeccsek, férfiak, nagyváltósúly: Kovács Vipera Attila–Mamadou Thiam (francia), nagyközépsúly: Nagy „Hóhér" József–Danny Thornton (angol). Magyar bajnoki címmeccsek, cirkálósúly: Rubin Olivér–Béres Zoltán, félnehézsúly: Popovics Tamás–Halász Gábor.