Cápák között úszott a Crystal frontembere
 Kasza Tibor Szentesen mesélt élményeiről

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-08-06 | Blahó Gabriella

Búvárruhában merészkedett nemrég cápák közé a Crystal zenekar tagja. Kasza Tibor lapunk szentesi fürdőpartyján lépett fel csapatával, s akkor mesélt kalandjáról is.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Kasza Tibor szerint a népszerűség fantasztikus, de bátorságpróba is kell Fotó: Tésik Attila
Nyolc éles fogú uszonyos társaságát választotta fél órára Kasza Tibor, a Crystal zeneszerzője a fővárosi Tropicariumban, aki az eseményt élete nagy kalandjaként említi. Tibor és az énekesnő, Lajtai Kati a szentesi gimnáziumba járt egykor. Mint mondta, komoly kiképzést kapott merülés előtt, az intelmek szerint mozgott a cápák között a víz alatt. Emlékei szerint a félelmetes jószágok sorban, szemtől szembe megközelítették, majd közvetlenül a búvárszemüveg előtt elúsztak, így nem lett belőle áldozat.

Nagyot vesztett volna a hazai popszakma, ha Kasza Tibor az imitált tengerben marad, ő is örül, hogy megúszta. Mégis, a világ minden kincséért sem hagyta volna ki a megpróbáltatást, hiszen olyasmi történt vele, amire nagypapakorában is büszke lehet – magyarázta lelkesen. A népszerűség fantasztikus, az örömmámorban úszni fergeteges, de a víz alatti rettegést is ki kellett próbálni – tette hozzá.

A csapat nyári turnéja egyébként sikeres, mint az az utóbbi években kiadott és eladott lemezek számából is jól látszik. A zenekar kétévente jelentet meg új albumot, a legutóbbi trilógián a szerzők felvonultatták szimfonikus elképzeléseiket – Tibor azt mondta, legközelebb új utat próbálnak ki.