Háromnapos buli kezdődik Szentesen

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-07-15 |

Ma este nyílik a XIV. Kurca-parti Coctail Party. 7 órakor középkori táncbemutatóval kezdődik a program a Spartacus-pályán.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ma este nyílik a XIV. Kurca-parti Coctail Party. 7 órakor középkori táncbemutatóval kezdődik a program a Spartacus-pályán. A Holló Ének Hungarica Együttes fellépése után hastáncbemutató lesz, ezt követően Szirbik Imre polgármester megnyitja a rendezvényt, köszöntőt Farkas Sándor országgyűlési képviselő mond. 9-től lovagi vacsora és fáklyás vívás lesz. Ezen a napon a hagyománnyá lett party életre hívója, a Murphy Band játszik este 10-től.

Holnap délelőtt fél 10-kor kosztümös felvonulás kezdődik a váro-
son keresztül, a pályán ezután dobófegyvereket, íjakat mutatnak be. Ezután gyalogos párviadalok, csoportos küzdelmek, lovagi hétpróba, valamint középkori labdajátékok következnek. A látványos csatajelenet este fél 7-kor lesz. Este 9-től a M. É. Z. együttes muzsikál, táncházat ad. Éjfélkor a Karahana zenekar koncertezik.

Vasárnap délelőtt 10-től lovagi bemutatókkal folytatódik a program, gyermekversenyek lesznek a sportpályán, fellépnek népdalkörök, a citerazenekar és a Zöldág néptáncegyüttes. „Ernő, a lovag" címmel ad koncertet 5 órától a gyerekek által kedvelt Pom-pom együttes, este 8-kor a Copf-Boys lép fel, őket követi fél 9-kor a Gömb zenekar.