Megtalálták a szentesi gyilkosság feltételezett tettesét

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-05-19 |

24 órán belül elfogták a Csongrád megyei rendőrök a brutális szentesi emberölés feltételezett gyanúsítottját. Az adatgyűjtés, a rövid időn belül kihallgatott tanúk, a helyi kollégák, és a lakosság aktív közreműködése gyorsan meghozta az eredményt.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Mint ismeret szerdán a korareggeli órákban Szentesen a felsőpárti városrészben az utcán holtan találtak egy helybeli idős nőt. A szemle elsődleges adatai alapján már valószínűsíthető volt, hogy a 67 esztendős asszony az őt főként a fején ért sérülésekbe halt bele.

A soron kívül elvégzett igazságügyi boncolás is alátámasztotta, hogy az asszony erőszakos bűncselekmény áldozata lett. A CSMRFK Bűnügyi Osztálya megindította az eljárást emberölés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja alapján ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés, a rövid időn belül kihallgatott tanúk, a helyi kollégák, és a lakosság aktív közreműködése gyorsan meghozta az eredményt. Az éjszaka folyamán már a rendőrség látószögébe került az a 20 esztendős férfi, aki a gyilkossággal gyanúsítható volt. A férfinél tartott házkutatás alkalmával pedig további bizonyítékok is előkerültek. A csütörtökön hajnali órákra már az elmúlt nap történéseit is sikerült rekonstruálni, és a tett indoka is körvonalazódott.

A nyomozás eddigi adatai alapján a gyanúsított férfi anyagi természetű vitába keveredett az asszonnyal, emiatt kölcsönösen bántalmazni kezdték egymást. Az asszony az őt ért bántalmazásba halt bele.

A CSMRFK Bűnügyi Osztálya szakértő bevonásával folytatja az eljárást emberölés elkövetése bűntett megalapozott gyanúja alapján az elkövetéssel gyanúsítható személy ellen, akinek kezdeményezték előzetes letartóztatásba vételét.
Forrás: Objektív hírügynökség


Továbbá:
A vasútállomásnak ütközött üldözés közben egy rendőrautó
Összekötözve dobták a kutyát a Dunába
Az év legnagyobb létszámú határsértő csoportját fogták el
Az állomásnak lökte a kamiont a vonat
Hatan sérültek meg a négyes ütközésben