Mosolygós játékot remél Kozák edző

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-11-27 | Szélpál László

A női vízilabda OB I alapszakaszának második körét ma este 6 órakor Kecskeméten a Villanó Fókák ellen kezdi a táblázaton harmadik helyen álló Szentesi VK. A vendégek sikere garantált, csak a gólkülönbség kérdéses.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az október eleji bajnoki nyitányon a Szentesi VK fölényes, 16–2-es győzelmet könyvelhetett el a kecskemétiek ellen. A ma esti „visszavágón" biztos, hogy nehezebb dolguk lesz Dömééknek.

– Úgy gondolom, idegenben nem lesz ilyen nagy különbségű a sikerünk – jelentette ki Kozák László, a Szentesi VK trénere. – Megmondom őszintén, ez érdekel a legkevésbé, az a lényeg, hogy jól pólózzunk. Annak ellenére nagyszerű a hangulat a csapatban, hogy legutóbb érdekes körülmények közepette kétgólos vereséget szenvedtünk a Domino-Polo otthonában, de emiatt egyetlen játékosomban sem maradt tüske. A Fókákkal szembeni csata elsősorban a jövő szombati, Dunaújváros elleni rangadóra való felkészülésünket szolgálja. Csak annyit kértem a lányoktól, hogy élvezzék a játékot, próbáljanak mosolyogva játszani. E két meccsen kívül még összemérjük tudásunkat az Egerrel, aztán erre az esztendőre befejeztük. Négy pontot kötelező szereznünk, a címvédő, lassan négy éve veretlen Dunaújvárosi Főiskola ellen pedig lesz, ami lesz.